Dziewczyna napewno nie jest ciotą ! Wy chopaki myslicie ze jestescie lepsi ... Ale znam duzo dziewczyn ktora by was tak pobiła ze odechcialo by sie wam ...
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 29 Sie, 2004 11:36 Re: Czy mam mu powiedzieć ...
aska napisał/a:
Zakochałam się w przyjacielu z klasy (znam do od 3 kl. to jest mój rówieśnik) . Teraz gdy ja ide do szóstej on jest w Stanach Zjednoczonych (zobacze go dopiero pod koniec maja gdy wróci do Polski) ... mamy ze sobą kontakt jedynie przez gg i maile (jestem jedyną osobą z kl. która ma z nim kontakt) , ale nie wiem jak mu powiedzieć to że go kocham i chcę z min chodzić (boje się że mnie wyśmieje) . Jesteśmy dobrymi przyjaciółmi i nie chce tego stracić ale bardzo chciała bym coś więcej ...
Co mam zrobić ....
Ja powiedzialam przyjacielowi i teraz zaluje, bo prawie sie do siebie nie odzywamy.
Gość
Wysłany: Nie 29 Sie, 2004 13:30
[quote="Malvina"]Dziewczyna napewno nie jest ciotą ! Wy chopaki myslicie ze jestescie lepsi ... Ale znam duzo dziewczyn ktora by was tak pobiła ze odechcialo by sie wam ... :evil:[/quote]
mówie ze jak chlopak chce udezyc dziewczyne to ten CHŁOPAK TO CIOTA A NIE MĘŻCZYZNA a nie ta dziewczyna.. czytaj ze zrozumieniem Malvina
Sajmon Gość
Wysłany: Nie 29 Sie, 2004 13:32
[quote="Malvina"]Dziewczyna napewno nie jest ciotą ! Wy chopaki myslicie ze jestescie lepsi ... Ale znam duzo dziewczyn ktora by was tak pobiła ze odechcialo by sie wam ... :evil:[/quote]
mówie ze jak chlopak chce udezyc dziewczyne to ten CHŁOPAK TO CIOTA A NIE MĘŻCZYZNA a nie ta dziewczyna.. czytaj ze zrozumieniem Malvina
Tavion Gość
Wysłany: Nie 29 Sie, 2004 14:57
Trenuję kendo od 8 roku życia - stłukłam już wielu. A mit że facet jest silniejszy... zależy który.
Tylko dziwi mnie, że faceci w ogóle chcą bić kobiety. Wiedzą, że większość jest słaba - może chcą czynami udowodnić swoją dominację