| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Pierwsza miesiączka ! Co robić ?!
Autor Wiadomość
Avell Płeć:Mężczyzna
Debiutant
Debiutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Sob 15 Sty, 2005 12:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

lepiej zeby zalozyla temat? ludzie, jesli ktos ma problem a takowy temat juz istnieje to wlasnie w nim sie powinno pisac. Zakladanie 40 tematow nt wlosow/miesiaczki/whatever nie ma sensu

Numer Gadu-Gadu
1877438
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 15 Sty, 2005 18:15   

W tym masz racje, ale mnie osobiście denerwuje temat np. z 2003 roku i w nim jakaś odpowiedź po przeszło 2 latach... No ale nic, w tym masz akurat rację.
Powrót do góry
werusia9 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sob 15 Sty, 2005 19:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

my na szczeście dostałyśmy Wink pudełeczko, podpaski i książeczkę i kalendarzyk.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7471408
Marcella14 Płeć:Kobieta

PostWysłany: Czw 20 Sty, 2005 00:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

czy brak okresu w wieku 14 lat to normalne?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Emkacf Płeć:Kobieta

PostWysłany: Czw 20 Sty, 2005 12:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jeżeli masz wydzieline to nie ma takiej wielkiej obawy,ale jeżeli okres nie pojawi się u Ciebie w najbliższym czasie trzeba iść do ginekologa.

Numer Gadu-Gadu
4720015
Ankaaa Płeć:Kobieta

PostWysłany: Czw 20 Sty, 2005 17:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tak, jest to jak najbardziej normalne, dziewczyna powinna dostać okres do 16 roku życia, a jeśli go jeszcze wtedy nie ma, to ma powód do niepokoju.

Jeśli nie masz żadnych oznak dojrzewania (owłosienie, chociaż minimalny biust, wydzielina itp...), powinnaś udać się do lekarza, bo powinny one wystąpić przed 14 rokiem życia.
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 20 Sty, 2005 20:29   

Eh, po co pisać o tym z kilku tematach? -_________-''
Ale tak, jak powiedziały poprzedniczki - to jak najbardziej normalne. Jeśli do 16 roku życia miesiączka się nie pojawi to idź do lekarza. Ale póki co - jest Ok, czekaj. Smile
Powrót do góry
mrufka Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pon 21 Lut, 2005 17:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja miałam straszną chandrę jak dostałam okres. było to 3 lata temu ( teraz mam 15). byłam badana na przyczyny niskiego wzrostu i się okazało że to wrodzone- urodziłam się w terminie a ważyłam tyle co wcześniak i zawsze będę mała. lekarz powiedział że dopóki nie dostane okresu to jest szansa że jeszcze trochę podrosne i powiedział że hormony wzrostu w moim przypadku nie są wskazane. a tu dostałam ciote!!! przy wzroście 145 cm. w 3 lata urosła jeswzcze 12 cm i mam teraz 157. mam nadzieję że dociągne chociaż do 160.i nie jestem już z tego powodu taka zdołowana bo dużo facetów lubi niskie Wink . ale z kolei wkurzają mnie koleżanki które mówią że są strasznie małe a mają 165cm. nie dołujcie się nisie dziewczyny!!! małe jest piękne!!!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pon 21 Lut, 2005 21:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mrufka napisał/a:
ja miałam straszną chandrę jak dostałam okres. było to 3 lata temu ( teraz mam 15). byłam badana na przyczyny niskiego wzrostu i się okazało że to wrodzone- urodziłam się w terminie a ważyłam tyle co wcześniak i zawsze będę mała. lekarz powiedział że dopóki nie dostane okresu to jest szansa że jeszcze trochę podrosne i powiedział że hormony wzrostu w moim przypadku nie są wskazane. a tu dostałam ciote!!! przy wzroście 145 cm. w 3 lata urosła jeswzcze 12 cm i mam teraz 157. mam nadzieję że dociągne chociaż do 160.i nie jestem już z tego powodu taka zdołowana bo dużo facetów lubi niskie Wink . ale z kolei wkurzają mnie koleżanki które mówią że są strasznie małe a mają 165cm. nie dołujcie się nisie dziewczyny!!! małe jest piękne!!!

Ot co, bardzo dobre myślenie Wink Oby takich więcej było.
Mnie wkurzają koleżanki które móią, że są grube. To już sie autentycznie stało modne. Ja też zaczynam mówić specjalnie żeby je wkurzyć (mam 47 kg, 170 cm, wiem wiem... niedowaga =()... A śmieszne jest to, że te co są grybe naprawdę wcale się tym nie przejmują biggrin Uch... te nawyki i głupia moda Wink
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pon 21 Lut, 2005 21:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

U mnie w klasie jest jedna dziewczyna,która ma tak 17--180 cm wzrostu. I jest otyła. Bardzo ją lubię. W ogóle w klasie się o tym nie wspomina,nie ma żadnych głupich odzywek. Jest bardzo fajna. Nie chodzi na wf. Kiedyś przed wfem właśnie dziewczyny zaczęły narzekać "jaka ja jestem gruba"(dla żartu) a najbardziej chyba hamska z całej klasy powiedziała "nie przejmujcie się,są jeszcze o wiele grubsze osoby, z którymi jest TRAGICZNIE" Rolling Eyes Mad Neutral .
MAŁE JEST PIĘKNE!!! Kwiat

stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 22 Lut, 2005 08:55   

mroweczka napisał/a:
MAŁE JEST PIĘKNE!!! Kwiat

Ej no, bo popadnę w depresję... Sad

Często dużo dziewczyn chudych mówi: "jaka to ja jestem gruba...", żeby tylko słyszeć komplementy, że nie, bo jest chuda... Podobnie z tymi wysokimi, jakież to one są małe. To bezsensu. Neutral
Powrót do góry
Kicia91 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Wto 22 Lut, 2005 10:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hejka... KleO gratuluje tak popularnego tematu hehehe........ A co do "Małe jest piekne " to powieram .... sama nie jestem taka mała tzn tak jak na swoj wiek (14 lat) mam 163 cm wzrostu a tak pozatym to nawet nieładnie wyglada taki wielgus ... Nie luibie chydych i wysokich dziewczyn bo to głupio wyglada troche ( tzn wyglad nie charakter) sorki jesli kogos uraziłam.... A jesli chodzi o stanik to tez mnie wnerwia jak ktos nic nie ma a nosi... u mnie w kalesie jest taka dziewczyna i ni ma dssłownie nic a nosi chyba tak dla podniety...

stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 22 Lut, 2005 10:42   

Kicia - a skąd wiesz, że nie ma? widziałaś jej piersi nago? może ma, ale niewiele [np. aa65]? tego nie widać, ale jest... poza tym jak ma już same sutki wykształcone, to to też niefajnie wygląda pod koszulką jak raz tą gładkie, a raz płaskie... więc niech już nosi... Wink poza tym to chyba jej sprawa, a, że wygląda idiotycznie no to cóż. Wink
Powrót do góry
Strona 9 z 9 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Odpowiedz do tematu